Webshop
0
VARUKORG
Summa 0 kr
nasta-losnummer

Nästa lösnummer

Beställ och betala nästa lösnummer, så kommer det samtidigt som prenumererade exemplar. Kommande nummer är dubbelt. 2/3 når läsarna i slutet av april. etalning måste vara gjord senast 26 april för att leveransen ska fungera.

140 kr

Världsmästerskapets historia del 3 - Litet land, stor makt

Berättelsen om världsmästerskapets historia fortsätter. Den tredje av de fyra böckerna levereras i april 2022. Här beskrivs åren 1975-1994, den sista gången sportens årliga höjdpunkt avvecklades på en enda kväll. Svenskarnas tid beskrivs i den andra boken och den epoken var över cirka 1975, då Nordens tidigare lilleput Danmark växte fram som ledande speedwaynation, inspirerad av (och delvis organiserat) av Ole Olsen. 

480 kr

Gruppresa till Wroclaw 25-30 juli

Tisdag 25 juli inleds speedwaysportens VM för lag med ett första kval. Segrande lag är klart för final. Onsdag 26 juli körs det andra kvalet och segrande lag där är också finalklart. Fredag 28 juli körs Raceoff av de lag som placerade sig två och trea i de inledande kvalen. Vinnaren här går till finalen dit arrangerande nationen Polen är seedad. Finalen körs lördag 29 juli. Allt detta sker på Olympiastadion i Wroclaw.   

4 475 kr

Shakers på vinyl

17 låtar inspelade 1964-68 finns nu på en vinyl-LP plus ett häfte med foton och tidningsklipp med mera. Skivan ges ut av Busy Bee och kan köpas här på webshopen. Priset är 250:- och inkluderar porto. 

250 kr

Världsmästerskapets historia del 4

Boken ges ut 15 december 2023 och kan nu förhandsbeställas. Det är den fjärde och sista delen i Tommy Randers bokserie om Det individuella världsmästerskapets historia. Cirka 300 sidor inklusive mängder av foton och statistik. Omslaget pryds av Tony Rickardsson, sporten hittills mest framgångsrike förare och den som mer än någon annan dominerat GP-epoken med bl.a fem VM-guld. 

490 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår