Webshop
0
VARUKORG
Summa 0 kr

Vinyl-LP utkom sommaren 2022 med 17 valda låtar från the Shakers'' 60-tal. Titeln är Tracks Remain

Hela En Sista Kväll i Cue Clubs Anda i mars 2022 filmades. Det finns också unikt fotomaterial med mera från klubbens historia. Det kan bli en dvd, men inget är klart. 

The Shakers livespelningar 2019-22 har spelats in liksom en del rep. En tredje CD kan sättas samman av materialet. Besked kommer efterhand. 

Speedway Racing fortsätter att ges ut. Se webshop för beställning av lösnummer eller prenumeration. Tidning-en arrangerar en gruppresa 2023 - den går till lag-VM i Wroclaw, Polen 25-30 juli.Se webshop för mer detaljer. 

 Den fjärde boken i serien om det individuella mästerskapet i speedway kommer 15 december 2023, exakt på sportens 100-årsdag.Titeln är Grand Prix och skildrar åren 1995-2023.   

nasta-losnummer

Nästa lösnummer

Beställ och betala nästa lösnummer, så kommer det samtidigt som prenumererade exemplar. Kommande nummer är dubbelt. 2/3 når läsarna i slutet av april. etalning måste vara gjord senast 26 april för att leveransen ska fungera.

140 kr

Gruppresa till Wroclaw 25-30 juli

Tisdag 25 juli inleds speedwaysportens VM för lag med ett första kval. Segrande lag är klart för final. Onsdag 26 juli körs det andra kvalet och segrande lag där är också finalklart. Fredag 28 juli körs Raceoff av de lag som placerade sig två och trea i de inledande kvalen. Vinnaren här går till finalen dit arrangerande nationen Polen är seedad. Finalen körs lördag 29 juli. Allt detta sker på Olympiastadion i Wroclaw.   

4 475 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår