Webshop
0
VARUKORG
Summa 0 kr

Tidningen startades hösten 2009 av dåvarande ordföranden i klubben Lejonen, journalisten Joakim Olsson. Efter en länge övertalning gick TR med på att bli engagera sig - "hade ju slutat med speedway och skulle skriva böcker, hade jag tänkt". Hans stora nätverk av fotografer, bekanta och andra började så arbeta med tidningen men våren 2011 gick den omkull. Olssons resurser räckte inte när den inledande romantiken över-gick i mer vardaglig realism - det är svårt att driva en speedwaytidning och vid sidan av Speedway Racing är det bara Speedway Star i England och polska Tyglodowy Zuzel som lever (den senare med stor möda). 

Delar av redaktionen ansåg att tidningen skulle kunna klara sig med hårdare ekonmisk styrning och köpte  utgivningsbevis och prenumerantregister. Efter en paus efter nr 1/2011 kom så i juli nästa nummer efter att Transmission Media hade grundats - det bolag som bildades för att ge ut den. I april 2021 kom den hundrade utgåvan ut, tretton år efter det första numret!     

Är man det minsta intreserad av speedway bör man prenumerera på tidningen som kommer med tio nummer per år. Även resor arrangeras och böcker ges ut. 

Har du inte tidningen? Och är intresserad av speedway?! Beställ genast nästa nummer i webshopen!

  

  

       

        

nasta-losnummer

Nästa lösnummer

Beställ och betala nästa lösnummer, så kommer det samtidigt som prenumererade exemplar. Nr 3 utkom tisdag 28 maj. Nästa nummer är 4/2024 som når läsarna fjärde veckan i juni. Betalning via webshop ska vara gjord senast 20 juni. Swish 070 6210167 två dagar senare. 

95 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår