Webshop
0
VARUKORG
Summa 0 kr

Tidningen startades hösten 2009 av dåvarande ordföranden i klubben Lejonen, journalisten Joakim Olsson. Efter en länge övertalning gick TR med på att bli engagera sig - "hade ju slutat med speedway och skulle skriva böcker, hade jag tänkt". Hans stora nätverk av fotografer, bekanta och andra började så arbeta med tidningen men våren 2011 gick den omkull. Olssons resurser räckte inte när den inledande romantiken över-gick i mer vardaglig realism - det är svårt att driva en speedwaytidning och vid sidan av Speedway Racing är det bara Speedway Star i England och polska Tyglodowy Zuzel som lever (den senare med stor möda). 

Delar av redaktionen ansåg att tidningen skulle kunna klara sig med hårdare ekonmisk styrning och köpte  utgivningsbevis och prenumerantregister. Efter en paus efter nr 1/2011 kom så i juli nästa nummer efter att Transmission Media hade grundats - det bolag som bildades för att ge ut den. I april 2021 kom den hundrade utgåvan ut, tretton år efter det första numret!     

Är man det minsta intreserad av speedway bör man prenumerera på tidningen som kommer med tio nummer per år. Även resor arrangeras och böcker ges ut. 

                              

   Senaste numret. Har du inte tidningen? Beställ nästa nummer i webshopen!

  

  

       

        

1 year subscription Non-Swedish adress

Included in the price is extra postage, 10 issues, a wallmounted almanack and the yearbooklet Speedway Sverige. The magazine covers most things speedway including tecnical issues. 

950 kr
nasta-losnummer

Nästa lösnummer

Beställ och betala nästa lösnummer, så kommer det samtidigt som prenumererade exemplar. Kommande nummer är 5/2021 som når läsarna c:a 30 juni. Betalning måste vara gjord senast 22 juni för att leveransen ska fungera.

90 kr

Helårsprenumeration Speedway Racing

Helår omfattar 10 nummer, väggalmanacka och årskalender. Non-Swedish adress? Please use the right orderform!

750 kr

Resa Torun Grand Prix

Avresa fredag 1 oktober från Stockholm och Göteborg med flyg till Gdansk. Buss därifrån till hotell i Bydgoszcz där vi bor. Beloppet är en deposition som samtidigt innebär en bokning. En betalning per resenär så att namn, adress och mobil/tfn nummer finns för var och en. Tillägg för enkelrum 350:-. Resan totalpris är 5600:-. Slutfaktura kommer fjärde veckan i augusti. Resan är allt inklusive!   

2 200 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår