Webshop
0
VARUKORG
Summa 0 kr

Väggalmanacka 2022

-22 års kalender bygger på fotografen Rolf Lundstedts bilder i hans eget urval.  Almanackan ingår i Speedway Racing #1/2022, som når prenumeranterna de första dagarna i januari. Här kan man alltså beställa extra exemplar om man är prenumerant. Eller beställa bara almanackan om man inte är det... 

120 kr

Världsmästerskapets historia del 3 - Litet land, stor makt

Tommy Randers berättelse om världsmästerskapets historia fortsätter. Den tredje av de fyra böckerna levereras första veckan i april. Denna gång beskrivs åren 1975-1994, den sista gången sportens årliga höjdpunkt avvecklades på en enda kväll. Svenskarnas tid beskrivs i den andra boken. Den var över cirka 1975, då Nordens tidigare lilleput Danmark växte fram som ledande speedwaynation, inspirerad av (och delvis organiserat) av Ole Olsen. 

480 kr

Shakers 60 år BARA ENTRE

Platsen är Redbergsteatern i Göteborg. Datum 5 januari. Dörrarna öppnas 18.00. Bildspel, scensnack (mest nostalgi), två set på cirka en timma var. Denna avgift är enbart för entren och det finns 130 sådana, sedan är det utsålt. Bar finns och lite tilltugg.  

Vil man ha en bordsplats och äta mat - se Shakers 60 år MAT/BORD.

190 kr

Shakers 60 år MAT/BORD

Denna avgift är enbart för bordsplats och mat. Det finns 70 platser. Man måste också ha en entrebiljett. Se Shakers 60 år ENTRE! 

240 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår